Devon Rex

Katers

Olimp

Sinne

 

Poezen

Mimosa

Xanthe

Wiep

Pagina van Neelix

Hallo allemaal ik ben Neelix. Mijn echte naam is Wonderwell's Neelix, ik ben gecastreerd en ik kom uit Valkenburg (Zuid Holland).

Mijn papa in niemand minder als Kaimana's Dali en mijn mama heet Lydford Gorge's Rommeltje.
.
Als je meer over mijn afkomst wilt weten kijk dan op mijn stamboom. Ook heb ik een fotopagina waar wat leuke kiekjes van mij op geplaatst zijn.

Ik ben geboren op 22 juli 1999 en heb vier broertjes gehad. Garfield en Cliff zijn helaas overleden. Mijn broers Hercules en Beertje leven nog wel en wonen nog steeds in Valkenburg bij mijn fokster. De cattery Wonderwell bestaat helaas niet meer.
Drie maanden na mijn geboorte ben ik samen met Garfield van Valkenburg naar Assen verhuisd. Ik woonde daar bij DaniŽl die alleen woonde. Op een gegeven moment kreeg hij een vriendin maar deze bleek allergisch voor ons te zijn. Toe zij wilden gaan samenwonen moesten Garfield en ik vertrekken. DaniŽl heeft ons met spijt in zijn hart weggedaan maar heeft wel voor een goed onderkomen voor ons gezorgd. Mirjam (mijn huidige bazinnetje) die toen nog in Rolde woon heeft ons liefdevol opgenomen. Na een jaar is Mirjam met ons naar Hilversum verhuisd waar ik nu nog steeds woon. Mijn broer Garfield is een paar jaar geleden onverwachts overleden. Een verstopte plasbuis met een nierontsteking zijn hem te veel geworden.
In huis was Garfield de grootste en de sterkste en ik kwam altijd op de tweede plaats. Dit werd een beetje door mijn karakter veroorzaakt. Ik heb een wat afwachtende houding en kijk eerst liever de kat uit de boom.
In 2005 is Cliff ook weer bij ons komen wonen. Hij had zijn jeugd en het eerste gedeelte van zijn leven doorgebracht bij een Sphynx fokker in Heemstede. Cliff moest helaas weg omdat de cattery te groot werd. Via de website van Wonderwell's werd Cliff aangeboden en Mirjam heeft er toen maar op gereageerd omdat zij ons ook al had. Cliff bleek bij zijn komst niet erg gezond. Hij heeft waarschijnlijk een verwaarloosde oorontsteking gehad waardoor hij doof was en problemen met het evenwicht had. Veel plezier konden we daardoor samen niet maken. Mijn bazinnetje heeft Cliff in 2008 laten inslapen omdat hij diverse aanvallen had gehad en niet meer op zijn pootjes kon staan.
Na het overlijden van Garfield ben ik de baas van de groep geworden welke in 2007 als was uitgebreid met Idťfix en Figaro van Blikskottel. Die twee kleintjes waren wel erge pestkoppen en ze probeerden mijn met z'n tweeŽn constant op de kast te jagen. Uiteindelijk heeft Figaro dat zijn ballen gekost en is Idťfix naar de dochter van mijn bazinnetje in Groningen verhuisd.
De enige potente kater in de groep is op dit moment Beau. Hij begint nu ook aardig vervelend te worden en ik moet mijn positie als leider van de groep constant verdedigen. Figaro doet namelijk opnieuw pogingen mij de baas te worden. Dit lukt tot nu gelukkig nog niet. Hij probeert daarom Beau en Anna onder de duim te houden. Anna daarentegen is op dit moment zwanger en klimt in de hiŽrarchie een beetje op. Dit vindt Figaro niet leuk en probeert haar dus steeds in bedwang te houden.
In de afgelopen periode is er een nieuw poesje Yinte bijgekomen. Zij is wel lief maar moet nog een boel leren. Mijn staart bijvoorbeeld is geen speelgoed.
Afijn genoeg gemopperd en geroddeld. Voorlopig ben ik nog steeds de baas in huis.