Devon Rex

Katers

Unai

Lion

 

Poezen

Wiep

Djazz

Elvira

Janine

Pagina van Anna

Hallo allemaal ik ben Anna. Mijn echte naam is Familienbande's Antonia en ik ben in Castrop-Rauxel (Duitsland) geboren op 22 augustus 2008. Mijn papa is Merlin Artifex en mijn mama is Asturia's Chayenne . Als je meer wilt weten over mijn afkomst kijk dan op mijn stamboom. Als je meer foto's van mij wilt zien kijk dan op mijn fotopagina.

TESTEN  Laatste testdatum  Opmerkingen 
FIV/FeLV 2010-06-30 Negatief
Patella Luxatie  2010-06-30  Patella Luxatie vrij 
PKD (Echo) 2010-09-10  Negatief 
HCM (Echo) 2010-09-10  Normaal 
Bloedgroep 2009-07-02 

De eerste drie maanden van mijn leven heb ik bij de moeder van mijn bazinnetje gewoond. Mijn eigen moeder was vanwege haar zwangerschap verplaats van München naar Castrop-Rauxel. Daar kon ze rustig samenwonen met mijn papa. Ik heb dus het geluk gehad dat ik ook mijn papa heb leren kennen en regelmatig met hem heb kunnen spelen en slapen.
Het vertrek uit Duitsland, weg bij mijn broertjes en zusjes, viel zwaar. Twee uur in een auto terwijl je dat niet gewend bent, is moeilijk. Ik heb de hele tent bij elkaar geschreeuwd en me met hand en tand tegen de kooi verzet. Na en uur was ik zo moe dat ik het maar opgegeven heb. Ik heb besloten in hongerstaking te gaan.
Het voer dat ik er kreeg was niet te eten en ik miste mijn gekookte Carnibest. De arme mensen wisten toen niet dat ik het gekookt kreeg en rauw vind ik het niet te eten. Ook de kattenbrokken waren veel te hard en vond ik niet lekker. Al gauw had ik vriendschap gesloten met Beau. Hij is een paar weken ouder als ik en was ook net in Hilversum komen wonen. Zijn aanwezigheid maakte veel goed en na een paar dagen ben ik toch maar weer gaan eten.

Na mijn verhuizing maakt ik dus deel uit van de Cattery Knuffelkont in Hilversum waar op dat moment vier katers (Neelix, Idéfix, Figaro en Beau) samenwoonden. De vrouwelijke touch ontbrak dus en het was een beestenboel. Kater Figaro was een beetje als een papa voor ons en heeft geprobeerd Beau en mij een beetje op te voeden. Echter omdat hij zelf ijverig met ons mee speelde is dat niet erg gelukt. Er is een lekker vrijgevochten bende ontstaan waar niets veilig voor is. In april van dit jaar ben ik aan de pil gezet omdat er in Hilversum een open kater (Beau) rondloopt die mijn grote vriendje is. Ik was nog een beetje te klein en te jong om al zwanger te worden.
In juli 2009 ben ik tijdelijk naar Groningen (de dochter van mijn bazinnetje) verhuisd. Daar was Idéfix die grote zwarte kater die ik nog kort in Hilversum had meegemaakt, naar toe verhuist. Ook een open kater die voor nageslacht moest gaan zorgen.
Toen ik daar aankwam was die kater erg vervelend en wilde steeds maar aan mijn kontje snuffelen. Een paar harde meppen op zijn neus kon hem bijna niet op andere gedachten brengen. Echter vanaf een hoog punt (de bovenste plaat van de kattenpaal) had hij geen kans om bij mijn kontje te komen. Ik heb mijn vriendje Beau vreselijk gemist en dat regelmatig en tot vervelens toe luidkeels kenbaar gemaakt.
Na een paar weken toen ik mij een beetje thuis begon te voelen hoefde ik niet langer de pil te slikken. Het heeft toe nog een tijdje geduurd voordat ik krols werd. Vlak voordat mijn baasjes mij terug kwamen halen omdat ik zoveel schreeuwde ben ik toch nog krols geworden en heeft Idéfix mij zwanger gemaakt. Mijn eerste kindertjes worden in december verwacht.
De afgelopen week ben ik erg ziek geweest en wilde niet meer eten. Na verschillende bezoeken aan de dierenarts en de nodige dwangmatige voeding ben ik nu langzaamaan weer aan het eten geslagen. Ik heb nog twee weken voordat de kindertjes geboren worden dus nu maar stevig dooreten.